Webstyler, agentia anului la Internetics pentru a treia oara consecutiv

Agentia de comunicare interactiva Webstyler a castigat pentru al treilea an consecutiv titlul de Agentia Anului la Internetics, singurul festival romanesc ce premiaza eficienta comunicarii online. Webstyler isi adauga astfel in portofoliu cel de-al patrulea trofeu "Agentia anului", din istoria de opt ani a competitiei.

Webstylerii au urcat joi seara de 11 ori pe scena festivalului pentru a primi trofeele castigate in competitia "Publicitate si comunicare". Agentia a castigat opt premii in sectiunile competitiei, premiile "Best of show" si "Agentia Anului", un premiu special si cinci nominalizari. Prin numarul si varietatea categoriilor in care Webstyler a castigat premii si nominalizari, agentia confirma pozitia de lider in comunicarea online din .ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Pozitii

SectiuneRelated