Golf is style… not just a big hole and a fast ball!

Dupa o pauza de doi ani Chivas Regal Office Putting se va derula din nou in birourile firmelor din Bucuresti.

In urma pitch-ului organizat de compania Pernod Ricard Romania la care au participat 3 agentii, castigatoare a fost desemnata Overspin. Agentia va implementa proiectul in perioada 15 octombrie-30 noiembrie si va organiza in data de 4 decembrie un eveniment final in cadrul caruia se va anunta marele castigator al turneului. Premiul cel mare consta intr-o excursie la St Moritz, de 4 zile, la singurul turneu de golf pe zapada din lume, organizat de Chivas Regal.

"Ne-am dorit foarte mult sa castigam acest pitch pentru ca este un proiect care a fost implementat pentru prima data, in 2003, de noi. Vom merge in birouri cu gazon natural, gauri in capace de butoi de whisky autentic si mingi de golf. Vom avea si o campanie on-line si una de print. Va fi foarte distractiva toata acesta joaca pentru un premiu pe care nu stiu cati din Romania l-ar putea refuza." declara Florin Maxim, Managing Partner Overspin

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

nicolas papagheorghe
acum 16 ani
oare de ce a castigat Overspin acest pitch? oare pt ca Florin Maximus the Great a fost manager la Pernod Ricard? hmmmm.....ciudat! :)
laura catalina
acum 16 ani
Nu e chiar ciudat! Pernod e clientul Spin Promotion (denumit de 3 luni Overspin) de vreo... 4 ani. In acelasi timp, Spin a fost agentia care a implementat, cu succes, proiectul Office Putting pt. prima oara in Romania.

Lamurit?



Branded


Related