Saatchi&Saatchi ofera servicii specializate de Graphic Design

Saatchi&Saatchi isi exinde Departamentului de Creatie, prin angajarea lui Octavian Ionita, incepand cu luna septembrie, pe pozitia de Graphic Designer.

Octavian Ionita, 24 de ani, a absolvit in vara acestui an cursurile Facultatii de Arte Decorative si Design Bucuresti, sectia Design de Produs. El s-a alaturat echipei de creatie Saatchi&Saatchi pe pozitia de Graphic Designer, dupa o experienta sa de un an si jumatate in domeniul advertising-ului, timp in care a lucrat pentru clienti ca: Vodafone, Granini, Motorola, Caru' cu Bere, Federatia Romana de Tenis (FRT), Medcenter, Danfoss, Devi.

"Pentru mine, Saatchi&Saatchi reprezinta un mare pas inainte. Dincolo de realizarile profesionale, consider ca cel mai mare noroc al meu este acela de a fi cunoscut mereu oameni buni, pentru ca ei sunt cei care te fac sa fii bun si sa iti doresti sa devii si mai bun, uman si profesional deopotriva. Desigur, interesul individual, munca si pasiunea pentru un domeniu anume, sustin ascensiunea profesionala si toate acestea se dezvolta intr-un mediu propice", a declarat Octavian Ionita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Alin B
acum 16 ani
ma uit si ma minunez, nu e de mirare ca unele companii dau 800.000 de euro pentru un logo... care sa fim seriosi... nu merita.

ce imi atrage atentia este avalansa de titluri care mai de care mai pompoase... incepand cu Art Director si terminand cu senior managing partner...advisor deputy sii alte alea....

mai , drept sa spun recunosc necesitatea structurala si de organizare intr-o companie, firma de advertising, insa, insa...

denumirile la care se face apel , ma face sa privesc acesti oameni, repet chiar daca au valoare si muncesc pe postul pe care sunt, ca pe o tanti secretara de 19 ani care daca o intrebi , dumneavoastra suntetii secretara?

te priveste cu un aer indignat si iti raspunde..

nu eu sunt asistent manager...

Aa ma scuzati.

cam despre asta e vorba...

o seara buna tuturor.

:)



Branded


Related