Fulga are un nou ambalaj

Compania Albalact Alba Iulia lanseaza pe piata laptele UHT Fulga in noul ambalaj premium TetraPrisma de 1 litru, care are si capac. Astfel, incepand de astazi, Fulga - unul dintre cele mai de succes branduri autohtone - se vinde in cel mai modern tip de ambalaj existent pe piata, furnizat de TetraPak.

Noul ambalaj aseptic este mai inalt si mai suplu, foarte usor de manipulat si de transportat, poate fi pastrat usor in frigider si, cel mai important, are capacul cu filet usor de desfacut, care permite deschiderea si inchiderea repetata a cutiei fara a afecta calitatea laptelui.

"Compania Albalact si brandurile sale evolueaza continuu. Am anuntat multe noutati in 2007, mai ales o data cu deschiderea noii fabrici din Oiejdea, iar aceasta este una din ele. Un ambalaj modern, usor de manevrat si mult mai practic era absolut necesar pentru Fulga - primul si cel mai indragit brand al Albalact, as putea spune brandul de suflet al companiei. De altfel, Fulga s-a dezvoltat spectaculos in 2007, intocmai ca un copil-minune. Un pas important a fost extinderea marcii pe segmentul lactatelor proaspete, cu noile iaurturi simple sau cu fructe. Recent, Fulga a aparut pe piata si cu branza topita, in diverse variante. Vor urma curand si alte lansari sub brandul Fulga", a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact Alba Iulia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related