Rezultate peste asteptari la 1 an de la infiintarea THE PRACTICE

Agentia de consultanta in relatii publice THE PRACTICE implineste pe 15 noiembrie un an de la infiintare. In cele 12 luni, THE PRACTICE a devenit un nume important pe piata romaneasca de comunicare - compania a lucrat pentru 17 clienti, are o echipa de 10 consultanti in relatii publice si a avut 3 campanii premiate la PR Award (cel mai mare numar de premii obtinute de o agentie de PR in cadrul competitiei din acest an).

Lansata ca o initiativa antreprenoriala a Gabrielei Lungu (fost Managing Director Ogilvy PR), a Ioanei si a lui Stefan Iordache (CEO si COO Leo Burnett), compania a pornit la drum acum un an cu o echipa de 4 consultanti, un singur client in portofoliu si un parteneriat cu grupul de comunicare Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

gheorghe nitulica
acum 12 ani
IN ACTIVITATEA VOASTRA,SI LA MULTI ANI..


Branded


Related