Grupurile de publicitate WPP si Publicis au cistigat contul de media global al LG Electronics

Agentiile Mindshare si Y&R, prezente si in Romania, parte din grupul WPP, si agentia digitala Publicis Modem, parte din Publicis, au cistigat contul de media global al companiei LG Electronics, in valoare de 350 de milioane de dolari, informeaza marti "The Guardian".

Agentia coreana de electronice LG Electronics a anuntat ca vrea sa creeze un singur brand puternic la nivel global. Luna trecuta, agentia Bartle Bogle Hegarty a castigat contul de creatie al companiei.

Agentia de media Mindshare, prezenta si in Romania, se va ocupa de cumpararea si vanzarea de spatiu media pentru companie, in timp ce agentia Y&R, de asemenea prezenta in Romania, va fi responsabila de difuzarea la nivel mondial a campaniilor create de Bartle Bogle Hegarty. Publicis Modem se va ocupa de comunicarea online si de componenta digitala a campaniilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related