Grupurile de publicitate WPP si Publicis au cistigat contul de media global al LG Electronics

Agentiile Mindshare si Y&R, prezente si in Romania, parte din grupul WPP, si agentia digitala Publicis Modem, parte din Publicis, au cistigat contul de media global al companiei LG Electronics, in valoare de 350 de milioane de dolari, informeaza marti "The Guardian".

Agentia coreana de electronice LG Electronics a anuntat ca vrea sa creeze un singur brand puternic la nivel global. Luna trecuta, agentia Bartle Bogle Hegarty a castigat contul de creatie al companiei.

Agentia de media Mindshare, prezenta si in Romania, se va ocupa de cumpararea si vanzarea de spatiu media pentru companie, in timp ce agentia Y&R, de asemenea prezenta in Romania, va fi responsabila de difuzarea la nivel mondial a campaniilor create de Bartle Bogle Hegarty. Publicis Modem se va ocupa de comunicarea online si de componenta digitala a campaniilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated