Publicis se intareste cu o echipa de aur

Dragos Ometita (art director) si Cezar Panait (copywriter) formeaza cea mai noua echipa sosita in departamentul de creatie al agentiei de publicitate Publicis Romania. Pe langa talentul recunoscut de colegii de breasla, cei doi s-au asociat cu aurul, la propriu, in cateva competitii creative importante, locale sau internationale: David Awards, Ad'Or sau Golden Drum (Portoroz). Argintul cucerit la Mauritius Awards, nominalizarea de la London International Awards sau castigarea pitch-urilor Orion si IKEA sunt de asemenea reusite de care aceasta echipa este foarte mandra.

"Cu Dragos si Cezar am definitivat structura unui departament de creatie foarte talentat, dar si eficient. Putem spune ca acum imbratisam voiosi competitia cu orice departament de creatie din piata romaneasca si nu numai. Am dus impreuna cu aceasta echipa cateva "batalii" creative importante si le-am castigat. Sunt foarte bucuros ca ne-am regasit!" declara Razvan Capanescu, director de creatie la Publicis Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related