Mihai Iliescu - Co-Creative Director la Leo Burnett

Mihai Iliescu s-a alaturat echipei Leo Burnett, in calitate de Co-CreativeDirector al agentiei, impreuna cu Emilian Arsenoaiei si Adrian Preda. Impreuna cu echipa sa, Mihai va gestiona conturi importante, printre care si Philip Morris, unul dintre cele mai vechi si mai solicitante conturi ale Leo Burnett. De asemenea, Mihai va coordona pentru Starcom Direct creatia directa si integrata, domenii in care exceleaza de peste 5 ani.

"Am venit la Leo Burnett pentru ca am gasit oameni cu spirit de aventura. Mi-am dorit intotdeauna parteneri explozivi, nelinistiti in sensul bun, pentru ca impreuna sa facem un nou tip de publicitate. Publicitate care nu arata a publicitate. Publicitate la care nu esti doar spectator, publicitate pe care o traiesti. Am un singur scop la Leo Burnett: sa fac creatie de calitate. Adica strategii surprinzatoare care conduc la idei tari, executate perfect, cu rezultate peste asteptari", a declarat Mihai Iliescu, Co-Creative Director la Leo Burnett..

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

sorana chitimia
acum 16 ani
Ma bucur spontan pentru ...tine :)


Branded


Related