MediaCom a castigat contul de media al Star Foods Romania

Agentia de media MediaCom a fost aleasa pentru a gestiona contul Star Foods in Romania, in urma unei licitatii care a avut loc la sfarsitul anului trecut si la care au participat 3 agentii de media.

Incepand din acest an, MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying, precum si partea de monitorizare si media research, oferind astfel un pachet complet de servicii pentru toate brand-urile Star Foods.

“Star Foods a organizat unul dintre cele mai interesante pitch-uri la care am participat anul trecut. Am lucrat pe un brief complex, care punea accentul pe strategie si planificare si am oferit clientului solutii de optimizare a investitiei in media” declara Carmen Lixandru, General Manager MediaCom Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated