MediaCom a castigat contul de media al Star Foods Romania

Agentia de media MediaCom a fost aleasa pentru a gestiona contul Star Foods in Romania, in urma unei licitatii care a avut loc la sfarsitul anului trecut si la care au participat 3 agentii de media.

Incepand din acest an, MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying, precum si partea de monitorizare si media research, oferind astfel un pachet complet de servicii pentru toate brand-urile Star Foods.

“Star Foods a organizat unul dintre cele mai interesante pitch-uri la care am participat anul trecut. Am lucrat pe un brief complex, care punea accentul pe strategie si planificare si am oferit clientului solutii de optimizare a investitiei in media” declara Carmen Lixandru, General Manager MediaCom Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MediaCom

At MediaCom, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers, shareholders and... vezi detalii »

Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related