MediaCom gestioneaza contul bwin

Agentia de media MediaCom a fost desemnata sa gestioneze contul bwin in Romania, incepand cu anul 2008. Din luna februarie, MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying pentru Grupul bwin, operatorul uneia dintre cele mai mari platforme de divertisment si jocuri de noroc la nivel mondial.

bwin ofera in prezent nu doar unul dintre cele mai extinse, ci si cele mai inovative portofolii de jocuri pe internet si este sponsorul oficial de tricouri la AC Milan si sponsor principal al campioanei Spaniei, Real Madrid.

"bwin intra in Romania pe o categorie cu un potential de crestere foarte mare.
Este un client pentru care vom dezvolta proiecte de comunicare integrata oferindu-le o gama complexa de servicii media" a declarat Carmen Lixandru, Director General MediaCom Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related