Carmen Lixandru, CEO Mediacom Romania, se retrage din compania pe care a condus-o timp de 9 ani

Carmen Lixandru, CEO Mediacom Romania, se retrage din compania pe care a condus-o timp de 9 ani

Carmen Lixandru, CEO Mediacom Romania, se retrage din compania pe care a condus-o timp de 9 ani, potrivit unui anunt al agentiei.

Conducerea interimara va fi preluata de Madalina Bodea, Account Director si de Costin Mihaila, Managing Director EMEA Mediacom, urmand ca in scurt timp sa fie anuntat succesorul la functia de CEO. Totodata, Carmen Lixandru va ramane alaturi de echipa Mediacom pentru o perioada de tranzitie.

 

"La baza acestei decizii stau motive de ordin personal, sunt cateva proiecte pe care vreau sa le fac si pentru care nu am gasit pana acum timpul necesar. Sunt foarte legata de Mediacom, e un loc unde mi-am petrecut ultimii 9 ani, am foarte multi prieteni aici, oameni cu care lucrez de foarte mult timp si carora le multumesc pentru tot ce am facut impreuna.

Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces”, a declarat Carmen Lixandru.

 

Carmen Lixandru a preluat, in ianuarie 2007, conducerea Mediacom Romania, parte a retelei internationale detinuta de WPP, una dintre cele mai puternice agentii de media din Romania.

 

"Vreau sa-i multumesc lui Carmen pentru contributia pe care a avut-o in toti acesti ani si sa-i urez mult succes in tot ce va face mai departe. Am demarat deja procesul de recrutare a unui succesor care sa poata continua parcursul extraordinar pe care l-a avut Mediacom pana acum. Carmen a construit o echipa solida care va continua sa ofere servicii de inalta clasa tuturor partenerilor nostri" a spus Nick Lawson, EMEA CEO.

 

Cu un portofoliu de clienti locali si internationali, agentia ofera servicii complete de media planning, media buying, dezvoltare de proiecte speciale, sponsorizari, analize de piata si de consumator.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related