thegroup a facut 51 de milioane de euro in 2007

thegroup a facut publice, astazi, cele mai importante repere ale activitatii pe 2007, precum si datele financiare pentru anul trecut.

Cifra de afaceri thegroup in anul 2007, conform bilanturilor de sfarsit de an, a fost de 51 de milioane de euro, inregistrand o crestere de 84% in raport cu rezultatele financiare ale anului 2006. "Noi n-am facut decat sa ne mentinem ritmul. Si in 2006 am crescut cu 80% fata de precedentul an. Am pastrat si in 2007 aceeasi aplecare catre inovatie si aceeasi dinamica alerta fata de 2006", a precizat Zoltan Szigeti - presedinte the group. "Am evolutat echilibrat la nivelul fiecarei companii, pe intreaga paleta de competente. 40% din crestere are radacini organice, iar circa 60% din crestere se datoreaza clientilor nou adaugati in portofoliu", a completat Zoltan Szigeti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Touch Communications

In zilele noastre este obligatoriu sa fim permanent conectati, fie ca vorbim despre tehnologie, despre oameni sau evenimente. Noi suntem Touch Communications, o agentie de publicitate full service specializata in... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Sectiune


Comentarii

adrian lupu
acum 16 ani
Un headline reusit. Azi e ultima interventie a mathildei, pentru ca vine in tara. Am auzit ca aristocratia publicitatii a ctitorit un soi de scoala, ca Heliade Radulescu. E si asta un talent, sa fii megaloman. Apropo, toate interventiile au fost scrise din Italia.


Branded


Related