Leo Burnett gestioneaza contul Petrom

Leo Burnett a fost selectata pentru a gestiona contul Petrom, in urma unui pitch la care au participat patru agentii de publicitate. Principalul argument in favoarea desemnarii agentiei l-a constituit propunerea unei strategii de comunicare ce va asigura coerenta comunicarii intregului brand.

"Am ales sa lucram cu Leo Burnett pentru ca noi credem ca vor aduce un suflu nou comunicarii noastre; Petrom este un brand puternic, un brand romanesc si important pentru romani, iar propunerile agentiei reflecta din plin valorile acestuia", a declarat Dan Pazara, Director de Comunicare al Petrom.

Leo Burnett va realiza strategia de comunicare si comunicarea de tip ATL pentru Petrom, dar si campaniile de imagine si cele de produs pentru acest brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related