McCann Erickson Romania, printre cele mai creative 50 de agentii din lume, conform Gunn Report

In cea mai recenta editie a anuarului semnat de Donald Gunn, McCann Erickson Romania figureaza in clasamentul celor mai premiate 50 de agentii din lume in 2007. Anul acesta, in premiera, datorita McCann Erickson, Romania se numara printre cele 23 de tari prezente in acest top.

Principala contributie la aceasta reusita o are campania de print pentru Maggi (cu executiile "Mount Rushmore", "Jane", si "Godmother"), care a strans 5 puncte in cadrul clasamentului celor mai premiate reclame din lume in 2007.

The Gunn Report este anuarul care strange cele mai creative reclame la nivel mondial, in calcularea punctajului intrand premiile luate in festivalurile internationale. Publicatia da in fiecare an topurile celor mai premiate reclame la nivel mondial dar si ale clientilor, agentiilor, retelelor, regizorilor si caselor de productie care au contribuit la acestea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related