Prietenii nu mai stiu de ce

ArgueAds: Ana Militaru vs. Florin Dumitrescu

Ana: Barbatii Bergenbier s-au efeminat. Cred ca li se trage din momentul in care au iesit din bar, de Ziua Barbatului, sa le dea sms-uri siropoase iubitelor care stateau acasa si se spalau cu Wash&Go. A fost suficient ca sa devina brusc preocupati de incalzirea globala si s-o asculte pe doamna de la Teleenciclopedia povestind cum au ajuns femeile slabe si blonde. N-am mai recunoscut masculinitatea feroce pe care a fost construit brand-ul in filmuletul acela cu pretentii intelectuale, in care barbatia nu se justifica decat prin placerea de a privi femeile in timp ce isi aplica lotiunea de plaja.
Florin: Bergenbier a intrat in Romania in anii '90 ca un promotor al sporturilor extreme, de munte. Primele instalatii de bungee-jumping din Romania au fost aduse de Bergenbier. Ulterior Bergenbier a sustinut fotbalul romanesc, la nivel de nationala... ceea ce a fost o alegere prestigioasa, dar si riscanta, avand in vedere performantele nu tocmai "de aur" ale tinerei generatii de tricolori. Dar cum, de fiecare data, totul se termina cu o bauta intre prieteni, aceasta platforma s-a dovedit destul de incapatoare si pentru victorii, si pentru dezamagiri... Si pentru machism, si pentru feminism...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar


Comentarii

Ovidiu-Emilian Mica
acum 16 ani
... aceea cu "oberteinul" nu e rea deloc. De unde-o-tzi fi de loc? Nu care cumva ober-tain (basescian), eventual obertzal (caragialian)?

Asa ca, lesin la o bere...

Try boon!

movvom.blogspot.com

Craciun Daniel
acum 16 ani
Mi-a placut clipul cu individul care s-a trezit legat de pat cu catuse roz, se amuza, apoi, gasind si kilotzii imensi cat Australia, intra in panica...


Branded


Related