Publicitatea in lift atrage nume noi

Elevate, lider pe piata publicitatii in lift, incepe anul 2008 cu o echipa reconfigurata si nume noi in posturile cheie - Marius Bogus, director executiv, Andreea Brodocianu, director de vanzari si Catalina Murariu, brand manager.

In ultimii trei ani, compania de indoor Elevate si-a obisnuit colaboratorii cu o echipa tanara si entuziasta. Reactionand la cresterea constanta din ultimul an, Elevate a decis sa-si consolideze "etajul superior", echipa manageriala.
"Datorita dezvoltarii accelerate am considerat necesar si oportun ca in echipa Elevate sa fie atrase persoane cu experienta. In acelasi timp am cautat sa promovam si colegi tineri care au demonstrat valoare si multa daruire. In continuare vom cauta sa crestem echipa in jurul valorilor Elevate, profesionalism, etica, flexibilitate, pasiune si prietenie", declara Tudor Maxim, fondator si director general al Elevate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

administrator administrator
acum 13 ani
Buna seara abia acum am cautat articole despre aceasta firma de....CONCRET AM CONTRACT INCHEIAT CU EI si nu au platit BANII...Nu ne imbogatim cu banii dati de ei dar macar sa nu mai induca lumea in eroare...NU PLATESC ASOCIATIILE DE LOCATARI de exemplu locatia din stef cel mare si multe altele.......


Branded


Related