Carmen Dobrescu este noul Director Media-Buying TV al OMD Romania

OMD Romania, agentia de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania, anunta promovarea lui Carmen Dobrescu in functia de Director Media-Buying pe TV. Aceasta lucreaza pentru OMD Romania din anul 2000 si a ocupat pana in acest moment pozitia de Senior Media-Buyer pe TV.

"Advertisingul este un domeniu dinamic, asta o stim cu totii. Am intrat in publicitate cu 14 ani in urma, cand aceasta era abia la inceputuri. Intre timp, piata a crescut, s-a specializat, s-a maturizat si noi am incercat sa tinem pasul cu ea. Inveti tot timpul ceva nou daca iti doresti cu adevarat, iar eu am invatat multe si in timp s-au vazut si rezultatele", a declarat noul Director Media-Buying pe TV al OMD Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related