Schimbari la varf in OMD Romania

Cristian Mucichescu este, incepand cu luna martie, noul Managing Director al OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. Din aceasta pozitie, Cristian Mucichescu va coordona activitatea intregii companii.

"Vrem sa construim la OMD Romania o echipa mai dinamica, ancorata in tendintele pietei locale si mondiale de media. Obiectivul nostru este sa fim demni de semnatura OMD - cea mai premiata agentie de media din lume", a declarat acesta.

Cristian Mucichescu si-a inceput cariera in advertising in 1997, cand a pus bazele propriei agentii de publicitate. 5 ani mai tarziu a ajuns la Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania, unde a activat pana in luna februarie a acestui an. Ultima pozitie ocupata in cadrul Media Direction a fost cea de Director Executiv, in perioada noiembrie 2006 -februarie 2008. Intre 2002 si 2006 acesta a fost Senior Media Manager in cadrul aceleiasi agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related