Schimbari la varf in OMD Romania

Cristian Mucichescu este, incepand cu luna martie, noul Managing Director al OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania. Din aceasta pozitie, Cristian Mucichescu va coordona activitatea intregii companii.

"Vrem sa construim la OMD Romania o echipa mai dinamica, ancorata in tendintele pietei locale si mondiale de media. Obiectivul nostru este sa fim demni de semnatura OMD - cea mai premiata agentie de media din lume", a declarat acesta.

Cristian Mucichescu si-a inceput cariera in advertising in 1997, cand a pus bazele propriei agentii de publicitate. 5 ani mai tarziu a ajuns la Media Direction, agentia de media a grupului BBDO Romania, unde a activat pana in luna februarie a acestui an. Ultima pozitie ocupata in cadrul Media Direction a fost cea de Director Executiv, in perioada noiembrie 2006 -februarie 2008. Intre 2002 si 2006 acesta a fost Senior Media Manager in cadrul aceleiasi agentii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related