5 nominalizari pentru The Practice la European Sabre Awards

Compania de consultanta in relatii publice The Practice a reusit sa obtina cele mai multe nominalizari - 5 - la editia din 2008 a celei mai importante competitii europene dedicate relatiilor publice, European Sabre Awards. Aceasta performanta vine la putin peste un an de la infiintarea companiei, confirmand rezultatul obtinut de agentie anul trecut la Romanian PR Awards, unde a castigat cele mai multe premii.

"Am aflat de nominalizari de la jurnalisti. Stiam ca urmeaza sa se anunte finalistii la sfarsitul lunii martie, insa nu am monitorizat site-ul competitiei chiar in fiecare zi. Este incredibil de frumos sa ne vedem munca apreciata de cei mai buni profesionisti europeni", a declarat Oana Bulexa, Consultant The Practice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related