Virus Advertising a realizat cel mai recent spot Elita

"Asleep", cel mai recent spot TV al marcii Elita, continua comunicarea platformei deja consacrate in 2005 ("cafeaua ta la ibric"). Realizarea acestui proiect a readus in componenta echipei de comunicare membri mai vechi, ce au contribuit la construirea marcii Elita timp de peste 3 ani.

In martie 2008, Elita iese on air cu spotul "Asleep" - o noua executie ce consolideaza pozitionarea ("cafeaua ta la ibric") si sporeste capitalul de emotie al marcii.

"Elita continua sa fie liderul consacrat al segmentului de cafea mainstream. Obiectivele noastre sunt mentinerea sa in pole-position si consolidarea legaturii emotionale ce leaga marca de consumatorii sai. Ne-am dorit o comunicare consecventa, dar evolutiva: Elita este in continuare cafeaua care te trezeste si iti da energie pentru intreaga zi, dar iti si ofera un zambet in fiecare dimineata" - spune Raluca Paun, Brand Manager Elita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related