"Povestea Leului de Argint", de Mihnea Gheorghiu

Interviu cu Mihnea Gheorghiu, Miami Ad School

IQads: Cum e sa ai doar 22 de ani si sa fii singurul roman care a luat un premiu anul asta la Cannes (Mattel: "Beast", "Nurse", "Vampire", "Hula", "Condom" si "Buddha")?
Mihnea Gheorghiu: E bine sa iei un premiu la Cannes. Si e si mai bine sa ai 22 de ani. Cat despre partea cu singurul roman, sa zicem ca nu a fost primul lucru la care m-am gandit cand am aflat rezultatele.

IQads: Iti da sentimentul ca esti mai bun decat toti seniorii din Romania care au avut lucrari inscrise la Press?
Mihnea Gheorghiu: Nope. Pentru ca:
Unu - nici nu se poate pune problema unei astfel de comparatii. DACA (DACA) am fi lucrat cu totii pe acelasi brief, in aceeasi agentie, in acelasi timp etc etc. mmm… poate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Angelica De Ville
acum 15 ani
si cat de admirat este.

jos palaria.

marta smarta
acum 15 ani
uuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

mihneaaaaaaaa!!!!

copywriteritzele te iubeste.

adrian lupu
acum 15 ani
Parca n-o fi si canu tot un sereleu? Ce ramane dupa can? Raspunsul e in bataie de vant...
Liana Buzea
acum 15 ani
Bravos, pustiule! Asa se face! ;)


Branded


Related