Afla cum poti sa fii eficient in comunicarea online

Astazi, tot mai multe companii constientizeaza importanta marketingului online si a optimizarii paginilor web pentru motoarele de cautare in dezvoltarea unor campanii de succes pe Internet. Pentru a veni in sprijinul acestora cu idei eficiente si informatii actuale, Evensys va organiza, in parteneriat cu agentia HyperActive, cea de-a doua editie a seminarului Search Engine Marketing. Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Seminarul isi propune sa ofere participantilor solutii de crestere a vizibilitatii companiei pe Internet si tactici pentru a transforma vizitatorii site-urilor in clienti. Lectori in cadrul evenimentului vor fi doi specialisti de renume in marketing online din Romania, Dorin Boerescu si Alexandru Visa. Acestia se adreseaza, prin intermediul prezentarilor, atat companiilor care sunt la inceput de drum in privinta marketingului online, cat si celor care deja conduc campanii online si doresc eficientizarea lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related