Grey Group - noua agentie Chevrolet pentru Europa Centrala si de Est

Strategia continua de crestere a marcii Chevrolet este sustinuta prin schimbare. Contul Chevrolet trece la Grey Group pentru Europa Centrala si de Est si Turcia; Leo Burnett pastreaza contul Cadillac in CEE General Motors Central and Eastern Europe isi schimba de la 1 octombrie 2008 agentia de publicitate responsabila pentru brandul Chevrolet. Grey Budapesta va prelua contul de la agentia Leo Burnett Budapesta.

" Chevrolet a fost una dintre cele mai de succes povesti din industria auto Europeana, cu patru ani succesivi de crestere record, crestere deosebit de puternica in Europa Centrala si de Est" a declarat Farid Anabtawi, General Motors CEE Marketing&Marketing Services Director. "Lansam trei noi modele anul viitor si vrem sa ne asiguram continuitatea succesului printr-un marketing puternic" a adaugat Anabtawi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related