Grey Group - noua agentie Chevrolet pentru Europa Centrala si de Est

Strategia continua de crestere a marcii Chevrolet este sustinuta prin schimbare. Contul Chevrolet trece la Grey Group pentru Europa Centrala si de Est si Turcia; Leo Burnett pastreaza contul Cadillac in CEE General Motors Central and Eastern Europe isi schimba de la 1 octombrie 2008 agentia de publicitate responsabila pentru brandul Chevrolet. Grey Budapesta va prelua contul de la agentia Leo Burnett Budapesta.

" Chevrolet a fost una dintre cele mai de succes povesti din industria auto Europeana, cu patru ani succesivi de crestere record, crestere deosebit de puternica in Europa Centrala si de Est" a declarat Farid Anabtawi, General Motors CEE Marketing&Marketing Services Director. "Lansam trei noi modele anul viitor si vrem sa ne asiguram continuitatea succesului printr-un marketing puternic" a adaugat Anabtawi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

SectiuneRelated