DDB Bucuresti are un nou CEO

Angelos Coursoumis ocupa pozitia de CEO al agentiei de publicitate DDB Bucharest, incepand cu 1 septembrie 2008. Dupa o cariera de succes de opt ani ca General Manager al DDB Atena, acesta a acceptat propunerea de a conduce una dintre cele mai importante agentii ale grupului, din Sud-Estul Europei. Angelos va fi secondat de noul Managing Director, Mirela Angelescu.

Angelos face advertising din 1988. Si-a inceput cariera la McCann Erickson, iar din 1990 pana in 1996 a lucrat la Ogilvy & Mather. Apoi a devenit Director Executiv al Fortune BDDP si, in cele din urma, a ajuns la DDB Atena in noiembrie 2000. Are o diploma in Studii Economice la Middlesex Polytechnic din Londra si o diploma in Studii Navale la Universitatea Politehnica din Londra.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related