Vitrina Advertising are un nou Director de PR

Adrian Gog a fost numit de curand noul Director PR al uneia dintre cele mai prestigioase agentii de Advertising & PR din tara, Vitrina Advertising.

Adrian a lucrat din 2006 pentru aceeasi agentie, perioada in care a detinut functia de PR Executive iar apoi PR Manager. In cei 2 ani a gestionat campanii pentru clienti ca: Raiffeisen Banca Pentru Locuinte, Gabriel Resources, Kronospan, Iulius Mall, Venta Group, Tenaris Silcotub, Deloitte, Rombat si altii.

Adrian Gog a terminat Facultatea de Jurnalism, din cadrul Universitatii Babes Bolyai urmand apoi cursurile de Master la Facultatea de Comunicare si Publicistica, Universitatea Viena. In cei 2 ani petrecuti la Vitrina, Adrian Gog impreuna cu echipa sa a castigat un Silver PR AWARD for Excellence (2007) pentru campania Decide Singur (client: Kronospan) iar in acest an, doua premii Gold PR AWARD for Excellence pentru campaniile: Cel mai mare mall din Romania (client: Iulius Mall) la categoria Comunicare Corporatista si Atinge Polul Pozitiv in Comunicare (client: Rombat) la categoria CSR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune

DictionarBranded


Related