Creativity Blueprints: Scoala de creatie ADVICE Students

Priveste creativitatea in oglinda, din toate unghiurile, dupa care sparge oglinda. Pentru ca ADVICE Students organizeaza Creativity Blueprints, 3 zile de workshopuri in care va puteti juca de-a creativitatea. Ne intalnim toti pe 25-27 noiembrie la Orange Concept Store si desenam lumea in albastrul care ne place. Vrei si tu in echipa de creatie? Descarca formularul de la adresa www.cb.advicestudents.ro si trimite-l pana pe 19 noiembrie.

Ideea de Creativity Blueprints s-a nascut din curiozitatea tinerilor in legatura cu gandirea revolutionara si urmareste sa ii puna pe studenti, viitorii creativi ai industriei, in contact cu persoane inedite din domeniu. Piesa de rezistenta a proiectului este viziunea de 360 de grade, abordare cuprinzatoare care trateaza sfere esentiale ale creativitatii. Creativity Blueprints se va concretiza in 3 zile de workshopuri, timp in care participantii vor avea la dispozitie concepte si instrumente menite sa le rafineze simtul creativ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related