Brandient a creat brandul EllaBella® pentru Transavia

Brandient a creat numele EllaBella® si designul identitatii de ambalaj pentru un nou produs Transavia, in cadrul unei colaborari de peste 2 ani privind strategia si designul portofoliului de branduri al liderului pietei de carne si preparate din carne de pui. EllaBella® este al treilea brand creat de Brandient pentru Transavia, sub brandul umbrela "De la Transavia".

Produsa cu tehnologii de ultima generatie si unice in Romania, EllaBella® este o gama premium de produse semi-preparate din carne de pui, care se va impune pe piata prin calitatea exceptionala si varietate. Conceputa ca o linie de produse foarte sanatoase si gustoase, gama EllaBella®este in acelasi timp raspunsul pe care producatorul Transavia il da nevoilor stilului de viata modern, al cuplurilor tinere, femeilor si barbatilor tineri care nu doresc sa petreaca prea mult timp gatind, dar care sunt preocupati de calitatea si sanatatea hranei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related