Publicis si Cristalex, regizorii unei gale hollywoodiene

In seara de 17 noiembrie, Sala Palatului va gazdui Gala de Premiere a celei de-a treia editii a Teacher's Film Festival. Festivalul propune un concept original de stimulare creativa a celor care, desi nu sunt profesionisti, vor sa experimenteze procesul realizarii unui film. Dispunand de asistenta speciala pentru regie si montaj, echipele companiilor participante au avut, ca si in alti ani, de recreat, la alegere, scene din filme celebre. Un adevarat team-work creativ ale carui rezultate au fost evaluate, urmand a fi premiate in cadrul ceremoniei de luni seara.

Inca de la prima editie din 2006, festivalul dezvoltat si implementat de Publicis si Publicis Events impreuna cu Cristalex a avut ca punct culminant seara decernarii premiilor. Si de aceasta data, in lumina reflectoarelor, laureatii isi vor putea exprima emotiile prin discursuri de multumire, in stilul celebritatilor hollywoodiene.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related