Saatchi & Saatchi PR asigura comunicarea pentru AIG Life Romania

Saatchi & Saatchi PR a castigat contul de relatii publice a companiei AIG Life Romania, in urma unui pitch organizat la sfarsitul lunii octombrie, la care au mai participat agentiile GMP PR, McCann PR si Odyssey.

Saatchi & Saatchi PR si-a completat astfel portofoliul de clienti cu unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata din domeniul asigurarilor: AIG Life Romania, pentru care va dezvolta si va implementa programe de relatii publice, oferind servicii de crisis management, corporate communication, media relations si events management.

"Castigarea acestui cont vine ca o confirmare a Golden Award for Excellence obtinut la PR Award 2008, la categoria Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, una dintre cele mai dificile sectiuni din festival. Am stabilit impreuna cu echipa AIG o strategie coerenta, adaptata pietei locale in contextul crizei financiare, pe care suntem nerabdatori sa o implementam. Mai mult, suntem onorati ca vom fi agentia de PR care va fi alaturi de compania AIG Life la aniversarea a 10 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania", a declarat Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related