Saatchi & Saatchi PR asigura comunicarea pentru AIG Life Romania

Saatchi & Saatchi PR a castigat contul de relatii publice a companiei AIG Life Romania, in urma unui pitch organizat la sfarsitul lunii octombrie, la care au mai participat agentiile GMP PR, McCann PR si Odyssey.

Saatchi & Saatchi PR si-a completat astfel portofoliul de clienti cu unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata din domeniul asigurarilor: AIG Life Romania, pentru care va dezvolta si va implementa programe de relatii publice, oferind servicii de crisis management, corporate communication, media relations si events management.

"Castigarea acestui cont vine ca o confirmare a Golden Award for Excellence obtinut la PR Award 2008, la categoria Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, una dintre cele mai dificile sectiuni din festival. Am stabilit impreuna cu echipa AIG o strategie coerenta, adaptata pietei locale in contextul crizei financiare, pe care suntem nerabdatori sa o implementam. Mai mult, suntem onorati ca vom fi agentia de PR care va fi alaturi de compania AIG Life la aniversarea a 10 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania", a declarat Larisa Petrini, Managing Partner Saatchi & Saatchi PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

SectiuneBranded


Related