Despre criza economica din presa, videomaking si campanii sociale la AdCouture

Editia de astazi a AdCouture, singura emisiune dedicata business-ului in media&advertising, vorbeste despre criza economica, videomaking si proiecte sociale. Emisiunea se va difuza la ora 23:00, la The Money Channel.

La HotSpot, Cristina Simion (Managing Director, Edipresse AS) vorbeste despre cum se propaga criza in presa globala, prezentand doua modele de abordare a crizei: supramediatizarea ei in presa americana si ignorarea subiectului in cea rusa. Interviul a fost filmat in cadrul Conferintei IAA, astazi, 15 decembrie.

La "Insider", Serban Ciusca are un invitat special: Tedy Necula, un tanar care in ciuda varstei fragede si a unor dizabilitati de vorbire, povesteste despre experienta sa in videomaking si in realizarea unor campanii sociale pe care le-a initiat.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00. Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related