Doneaza sange! E pentru viata...

Am fi putut incepe doar asa: Graffiti BBDO sustine campania "O sansa pentru viata", o campanie nationala de responsabilizare sociala in vederea donarii de sange. Si am fi putut sa spunem doar ca Graffiti BBDO a dezvoltat spoturile campaniei.

Dar va aratam mai intai spotul video: Graba.

Si acum va invitam sa mergeti intr-unul din centrele de donare. In fiecare zi sunt zeci, poate chiar sute de pacienti care nu primesc sange atunci cand au nevoie (anul trecut doar 66% din totalul cererilor lansate de spitalele din Romania au putut fi acoperite). Viata acestor oameni nu depinde numai de cadrele medicale, ci si de noi, cei care ar trebui sa constientizam importanta donarii de sange.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Reload Film

Infiintata la inceputul anului 2005, Reload Film este o casa de productie full service ce ofera servicii si solutii complete de productie pentru advertising, film artistic. A devenit in scurt timp una  din... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 10 ani
..." Doneaza-ti sange "...(pt. uz intern:"niciodata nu stii cand ajungi public tinta!)...cam asta-i ideea...subscriu la frumusetea gestului celor "neremunerati", enumerati mai sus.


Related