Ce ar spune un ochi curios la blind test?

─ Pot sa stiu de ce baietii beau Coca-Cola Zero? zise dl. Ochila, dupa ce probabil se daduse cu capul de toti peretii din cauza curiozitatii, printr-o incapere care pare un vestiar si asta chiar nu stiu de ce.
─ A, nope. Noi bem Coca-Cola, prietene, spuse Domnul Limbamare aka "Sefu'", care era cocotat pe o sticla de Cola, cu scopul de a o imobiliza.
─ Sigur, cand o face plopu' pere. Scrie Coca-Cola Zero pe eticheta, zise ochiul destept si vru sa-si dea ochelarii peste cap, ca pe vremuri, cand erau probabil doi, ca in orice om normal.
─ Si ce? Mare chestie, probabil au gresit eticheta, fu de parere Domnul Limbaneteda aka "Pupindosila".
─ Ma rog, isi consulta Ochila resemnat pedichiura si fu mult mai putin arogant decat in varianta in limba engleza, creata de Wieden+Kennedy Amsterdam, premiata cu Gold la Epica 2008 si care a fost lansata in februarie 2008 in Argentina, Brazilia, Franta, Irlanda, China si in iunie in SUA, iar asta e important pentru ca o sa vedem in continuare diferentele dintre umorul preferat de aceste natiuni si de catre romani, pentru care adaptarea a creat nuante noi ale semnificatiei spotului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 15 ani
...cand "organele" consuma din sticla de coca-cola am putea cadea de acord, ca actiunea sa poarte numele de...colatie...(d'aia e buna la ei ...si ba, la noi...)
Mada .
acum 15 ani
mie mi se par odioase.... toate 4 :(
ionut vasilescu
acum 15 ani
Reclama in sine ii foarte buna si ideia de a promova este foarte intresanta. note 9
cecilia istrate
acum 15 ani
........ cred ca am savurat-o pe cea de la Erickson...a transmis cel mai bine mesajul Coke Zero......
Alice Biclea
acum 15 ani
"uita-te la bec" e o alta ironie fina! Cind te uiti la bec? Cind bei direct din sticla ,nu? dar daca n-ai gura... naspa!
adi stroescu
acum 15 ani
oky, recunosc. ca idee e buna reclama. dar sincer, eu unul daca vad o limba si un ochi care se cearta pe o sticla de coca cola m-asi apuca imediat sa beau apa plata cu lamaie. zau:P. e prea de difuzat dupa ora 22.00.

Referitor la intrebarile unui copil de 5 ani. In primul rand, cred ca raspunsul meu ar fi "intreab-o pe ma-ta" (stiu, e misogin). dar credeti-ma ca daca un copil de cinci ani m-ar intreba lucrurile alea, m-as scarpina cu drepta in stanga din lipsa de raspuns

Adrian Spiridon
acum 15 ani
daca as face o reclama "rautacioasa" la pepsi, acum este momentul: as modifica reclama la coca-cola si la sfarsit, ochiul si.ar baga bicioarele in ea coca-cola zero (desi prefer coca-cola in favoarea pepsi)
Adrian Spiridon
acum 15 ani
hei! pepsi! de vad ideea asta la tv fara acordul meu... fac post negru
una oarecare
acum 14 ani
scarboasa reclama. Pe mine m-au convins sa nu le mai consum produsul


Branded


Related