Ce ar spune un ochi curios la blind test?

─ Pot sa stiu de ce baietii beau Coca-Cola Zero? zise dl. Ochila, dupa ce probabil se daduse cu capul de toti peretii din cauza curiozitatii, printr-o incapere care pare un vestiar si asta chiar nu stiu de ce.
─ A, nope. Noi bem Coca-Cola, prietene, spuse Domnul Limbamare aka "Sefu'", care era cocotat pe o sticla de Cola, cu scopul de a o imobiliza.
─ Sigur, cand o face plopu' pere. Scrie Coca-Cola Zero pe eticheta, zise ochiul destept si vru sa-si dea ochelarii peste cap, ca pe vremuri, cand erau probabil doi, ca in orice om normal.
─ Si ce? Mare chestie, probabil au gresit eticheta, fu de parere Domnul Limbaneteda aka "Pupindosila".
─ Ma rog, isi consulta Ochila resemnat pedichiura si fu mult mai putin arogant decat in varianta in limba engleza, creata de Wieden+Kennedy Amsterdam, premiata cu Gold la Epica 2008 si care a fost lansata in februarie 2008 in Argentina, Brazilia, Franta, Irlanda, China si in iunie in SUA, iar asta e important pentru ca o sa vedem in continuare diferentele dintre umorul preferat de aceste natiuni si de catre romani, pentru care adaptarea a creat nuante noi ale semnificatiei spotului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

marius bartis
acum 10 ani
...cand "organele" consuma din sticla de coca-cola am putea cadea de acord, ca actiunea sa poarte numele de...colatie...(d'aia e buna la ei ...si ba, la noi...)
Mada .
acum 10 ani
mie mi se par odioase.... toate 4 :(
ionut vasilescu
acum 10 ani
Reclama in sine ii foarte buna si ideia de a promova este foarte intresanta. note 9
cecilia istrate
acum 10 ani
........ cred ca am savurat-o pe cea de la Erickson...a transmis cel mai bine mesajul Coke Zero......
Alice Biclea
acum 10 ani
"uita-te la bec" e o alta ironie fina! Cind te uiti la bec? Cind bei direct din sticla ,nu? dar daca n-ai gura... naspa!
adi stroescu
acum 10 ani
oky, recunosc. ca idee e buna reclama. dar sincer, eu unul daca vad o limba si un ochi care se cearta pe o sticla de coca cola m-asi apuca imediat sa beau apa plata cu lamaie. zau:P. e prea de difuzat dupa ora 22.00.

Referitor la intrebarile unui copil de 5 ani. In primul rand, cred ca raspunsul meu ar fi "intreab-o pe ma-ta" (stiu, e misogin). dar credeti-ma ca daca un copil de cinci ani m-ar intreba lucrurile alea, m-as scarpina cu drepta in stanga din lipsa de raspuns

Adrian Spiridon
acum 9 ani
daca as face o reclama "rautacioasa" la pepsi, acum este momentul: as modifica reclama la coca-cola si la sfarsit, ochiul si.ar baga bicioarele in ea coca-cola zero (desi prefer coca-cola in favoarea pepsi)
Adrian Spiridon
acum 9 ani
hei! pepsi! de vad ideea asta la tv fara acordul meu... fac post negru
una oarecare
acum 9 ani
scarboasa reclama. Pe mine m-au convins sa nu le mai consum produsul


Related