Mastercard - Cand intri

HORA: Radu Tanase (membru al Consiliului Director si parte din Celula de comunicare a organizatiei; cofondator Calif, Condimental si Shoteria), Razvan Crisan (membru al Consiliului Director si parte din Celula de comunicare a organizatiei; cofondator Kane Group), Anita Panait (Director Executiv si parte din Celula de comunicare a organizatiei)
Mastercard: Raluca Nicolaescu (Head of Marketing), Florentina Costea (Marketing Manager)
Golin: Marina Constanda (PR Director), Alexandra Siminiuc (PR Manager), Rafaela Bachios (Senior Media Associate), Oana Iosifescu (Senior Media Associate), Catalina Popescu (Senior Media Associate)
MullenLowe: Vlad Lipovanu (Head of Digital), Gabriela August (Digital Project Manager), Dragos Ioja (Senior Copywriter), Mircea Solomiea (Graphic Designer)



Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Brand

An

2021

Tara


Branduri



Branded


Related ads