UNTOLD - Soul Ticket

CONTEXT:

UNTOLD a intrat deja în topul festivalurilor internaționale și a devenit un adevărat fenomen muzical pentru fanii din toată lumea. În timp ce o parte din public a bifat aproape toate edițiile, există încă români care visează să ajungă pentru prima dată. Asta pentru că ultimii ani i-au făcut să-și reconfigureze planurile, prioritățile și bugetele. Asta a însemnat, pentru mulți români, amânarea fericirii. Și-au pus visurile și dorințele pe plan secund și s-au concentrat pe nevoile lor de bază. Au spus în fiecare an „poate la anul”.

Pentru a rupe în sfârșit seria amânărilor, am creat un produs nou: Soul Tickets – biletele speciale pe care le cumperi nu cu bani, ci cu povești. Fanii UNTOLD puteau descrie povestea lor sau a cuiva drag pentru a câștiga un bilet complet pentru ei sau pentru ceilalți. Cei care au amânat venirea la festival din motive financiare, de sănătate sau din cauza unor probleme personale, vor fi prezenți la cea mai mare ediție UNTOLD de până acum.

Soul Tickets nu este doar o soluție de moment, ci un produs recurent prin care festivalul își propune să le ofere românilor din orice regiune șansa de a trăi pe pielea lor experiența completă UNTOLD.

Echipa agentiei
Echipa Jam Session Agency
Group Creative Director & Art Director: Alina Nechita
Copywriter: Luca Costea
Partner & Creative Director: Valentin Suciu
Strategie: Oana Oprea
Business Unit Leader: Amalia Jakab
Account Manager: Emi Chitu

Echipa casei de productie
Echipa Luca’s Art Film:
Producatori executivi: Radu Selaru, Razvan Cismigiu
Regizor: Khaled Mokhtar
Coordonator productie: Arina Lazar

Echipa clientului
Echipa UNTOLD:
Alex Sica - Brand Manager
Paula Furir - Head of Marketing



Campanie

An

2023

Tara


Branduri

Campanii



Branded


Related ads