[Act & play] Marian Olteanu: Actoria este un fel de militarie. Nu ai cum sa trisezi in fata ei, trebuie sa muncesti, sa fii disciplinat

[Act & play] Marian Olteanu: Actoria este un fel de militarie. Nu ai cum sa trisezi in fata ei, trebuie sa muncesti, sa fii disciplinat

Actorul Marian Olteanu face parte mai nou din distributia serialului “Sacrificiul”, produs de cunoscuta Ruxandra Ion si difuzat pe Antena 1. A jucat, de asemenea, in “Vlad” si “Profu” la Pro TV, iar in teatru il gasim pe scena Teatrului Mic, unde este si angajat. Joaca in mai multe spectacole, printre care “Apa Vie”, un spectacol de teatru-dans pus in scena de regizorul Stefan Lupu. Personajul Printzul Mic i-a adus si primul sau premiu pentru interpretare.

Marian este de la Vaslui, unde mai intai a descoperit fotbalul, dar a inteles repede ca nu este calea lui si nu s-a mai dus la antrenamente dupa o vreme. In anii de liceu a luat primul contact cu teatrul si filmul, iar la facultate a intrat atat la Iasi, cat si la Bucuresti. A decis sa vina la UNATC la clasa lui Florin Zamfirescu, chiar daca nu era deloc familiarizat cu agitatia capitalei. De fapt, abia in anul al treilea de studii s-a mai obisnuit cu ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related