Rezultate cautare
Kids & Family Siesta 2025, editia a 3-a, revine. Reîncarcă vara cu joacă, ateliere și relaxare la Muzeul Antipa, pe 29 iunie
#ArtistEmergent | Daniel Florea: Am descoperit o sensibilitate pentru obiectele găsite. Am început să le privesc mai îndeaproape și mai atent, să le fragmentez și să lucrez în serii extinse de desene
#ArtistEmergent | Diana Roșca: Am pornit de la ideea de a asocia o rețetă culinară cu una artistică, procesul de creație presupune descoperirea unei rețete personale atât din punct de vedere tehnic, cât și conceptual
#ArtistEmergent | Irina Motroc: Creez narațiuni vizuale care vorbesc despre absență, dar și despre ceea ce ia locul absenței, despre recompunere și transformare
#ArtistEmergent | Adrian Cojocaru: Mă preocupă memoria personală, orașul și toate experiențele avute conviețuind alături de oameni
#ArtistEmergent | Ioana Rusu: Procesul meu de creație este haotic. Fac foarte multe experimente până să mă mulțumească vizual în raport cu conceptul pe care vreau să-l dezvolt
#ArtistEmergent | Iulia Jugaru: Caut să descopăr sensibilitatea, feminitatea și vulnerabilitatea din mine, pe care cred că le-am ținut prea mult timp într-un loc greu accesibil
#ArtistEmergent | Alexandra Boaru: M-am îndreptat spre o amintire colectivă pe care o avem cu toții, fie animați sau neanimați, oameni, plante sau animale
#ArtistEmergent | Mălina Moncea: Am pornit de la o curiozitate personală, cum aș putea calcula amprenta noastră corporală de la naștere până la dispariție
#ArtistEmergent | Anca Țintea: Mă simt responsabilă față de temele pe care le propun. Consider că mediul îmi oferă o putere, prin simpla dinamică a aparatului
#ArtistEmergent | Denis Flueraru: Am încercat să prezint această luptă prin care natura reușește să înghită orice formă de conviețuire umană
Expoziția "Fabulating About a Gelato Machine" din cadrul Accelerator Brașov se deschide pe 10 noiembrie la Muzeul de Artă Brașov
[Out of office] Ioana Bâldea Constantinescu: Cultura noastră a fost foarte mulți ani cea în care oamenii își făceau un titlu de glorie din a fi obosiți, excedați, încărcați dincolo de rezonabil
Kooperativa 2.0 lansează alături de Veranda Mall proiectul „Portret de Copil”, celebra serie fotografiată de Cristian Șuțu
[Optimism de business] Simona Retevoescu, Friddi: Am simțit că înghețata livrată acasă se transformase într-un fel de simbol al unei normalități pierdute











![[Obsesii part-time] Alexandra Ion (Golin): Mâncarea simte dacă ești supărat și vor simți și cei care vor gusta](https://media.iqads.ro/2019/07/64682404-332958570940304-8931727677098819584-n-cover-410.jpg)

![[Cu marcom-ul in bucate] Chefi din Tara lui Andrei in gradina lui Eden. Se gateste cu: sfecla rosie](https://media.iqads.ro/2017/05/20170510-142516-cover-410.jpg)
![[Food for blog] Jo Ilie: Faci mancare, nu fisiune nucleara, asa ca orice poate fi reparat](https://media.iqads.ro/2016/09/10468085-10152236096866080-4147683107078415625-n-cover-410.jpg)









