[Obsesii part-time] Alexandra Ion (Golin): Mâncarea simte dacă ești supărat și vor simți și cei care vor gusta

[Obsesii part-time] Alexandra Ion (Golin): Mâncarea simte dacă ești supărat și vor simți și cei care vor gusta

Cea mai relevantă descoperire și cea mai frumoasă surpriză este bucuria oamenilor de a sta la aceeași masă, crede Alexandra Ion, Digital Manager Golin. Drumul ei culinar nu este asociat doar cu gusturi, arome și texturi, ci mai ales cu emoții, trăiri și experienţe speciale.

Nu mai știu câți ani aveam, probabil vreo 4-5, dar țin minte exact cum bunica îmi dădea o cocă mică din care puteam să fac eu prăjiturile mele, ca să nu i le stric pe ale ei, povestește Alexandra

Este genul autodidact, așa că nu a luat lecții. A citit, s-a uitat la emisiuni culinare, a gustat și a întrebat. A mirosit, a savurat, a testat rețete, a aruncat multe variante nereușite și și-a spus de multe ori că „altă dată nu mai face”. Dar a continuat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related