Un nou format pentru cursurile de marketing digital Formula4: conținut adaptat la trenduri și noi traineri pentru workshop-urile de implementare

Un nou format pentru cursurile de marketing digital Formula4: conținut adaptat la trenduri și noi traineri pentru workshop-urile de implementare

Formula4 susține o nouă serie completă de training-uri și workshop-uri practice în online marketing în perioada iunie-septembrie 2023.

Cursurile programate în această vară debutează cu Modulul de Strategie în Marketing Online, susținut de Ciprian Susanu, Fondator și Trainer, care va avea loc în format hibrid (cu prezență fizică și online), fiind ulterior completat de o serie de 13 workshop-uri săptămânale care vor fi susținute exclusiv online, în intervalul iunie-septembrie.

Modulul de Strategie se concentrează pe trei mari componente: Strategie de Conținut în Social Media (9 iunie), Strategie de Facebook & Instagram Ads (15 iunie) și Strategie de Google & YouTube Ads (16 iunie).

Seria completă de implementare va fi organizată în parteneriat cu experți din cadrul Dare Digital, agenție de digital 360 care susține optimizarea amprentei digitale a brandurilor, precum și din Gun Media, agenție de performance media cu scopul scalării profitabilității companiilor.

Workshop-urile de implementare susținute de Alexandra Andrei (Head of Social Media & Communication Dare Digital), alături de Alexandru Curtașu (Head of Performance Marketing Gun Media), Florin Gîrtan (SEO Director Gun Media), cu susținerea lui Robert Trandafir (CEO & Co-Founder Gun Media) vin cu informații tactice menite să ajute participanții să pună în practică informațiile dobândite în cadrul modulului strategic pe brandurile și business-urile proprii.

“Strategia este un subiect evergreen, tacticile se schimbă, însă, în fiecare zi. De aceea aveam nevoie alături de mine, în Formula4, de practicieni desăvârșiți. Cu experiența actuală, demonstrată, pe zeci și sute de campanii din toate tipurile de industrii. Îi mulțumesc Alexandrei că, după peste 6 ani alături de proiect, și-a luat inima în dinți să facă un upgrade la predarea cursurilor de Social Media, și colegilor de industrie și prietenilor din Gun Media că s-au alăturat inițiativei educaționale ajunsă acum, deja, la 8 ani de existență,” spune Ciprian Susanu, Fondator & Trainer Formula4. 

“Pasiunea mea pentru comunicare și dedicarea față de educație mă motivează să învăț, dar și să-mi doresc să dau mai departe celor care vor să învețe. Ca Head of Social Media & Communication în Dare Digital, caut mereu noi modalități de optimizare și implementare a acțiunilor de brand pe canalele sociale, în scopul generării de rezultate și cu un target clar de scalare. După aproape 7 ani de implicare în proiectul Formula4, fac un pas mai departe ca trainer pentru a susține participanții la cursuri să găsească tactici care să se aplice concret pe business-urile și brandurile lor,” spune Alexandra Andrei, Head of Social Media & Communication Dare Digital. 

"Cred că toți din industria de digital suntem datori să formăm specialiștii de mâine. În calitate de CEO și Digital Performance Strategist în Gun Media, am contribuit la dezvoltarea a peste 40 de specialiști în cei 10 de ani de activitate ai agenției. Mi-am dorit foarte mult să aducem know-how-ul intern de implementare în cadrul unor cursuri aplicate.

Cu Ciprian Susanu mă cunosc de foarte mult timp din industrie și mereu mi-au plăcut viziunea strategică și abordarea creativă împletite cu o atenție mare la atingerea obiectivelor clienților lui. Consider că acest parteneriat, prin care oameni cheie din Gun Media precum Alexandru Curtașu și Florin Gîrtan devin traineri în Formula4, va aduce un plus ecosistemului de digital din România,” spune Robert Trandafir, CEO & Co-Founder Gun Media. 

“Dacă vrei să excelezi în ceea ce faci, atunci trebuie să fii îndrăgostit de proces.

Fraza precedentă sumarizează perfect experiența mea cu PPC-ul și marketingul digital în general. Iar prin asta nu vreau sa spun că ceea ce fac este perfect, ci că pasiunea este reală și mă motivează să avansez și să mă autodepășesc zi de zi.

Acum 5 ani eram prezent la cursurile de strategie predate de Ciprian în cadrul Formula4, dornic să învăț și să aflu perspective noi, diferite de a mea.

5 ani mai târziu, după numeroase traininguri susținute pentru clienți și colegi, am realizat că îmi place să împărtășesc din experiența mea și să-i ajut pe cei din jur să se dezvolte, dar îmi doresc să o pot face la o scară mai mare. Acest lucru este fix ceea ce-mi doresc să realizez împreună cu Formula4,” spune Alexandru Curtașu, Head of Performance Gun Media. 

“Pasiunea pentru SEO a început acum 13 ani când am conștientizat impactul pe care pot să îl aibă acțiunile mele de optimizare în cadrul unei campanii. De atunci m-am focusat constant pe zona de Search Organic, având în portofoliu, atât site-uri din România, cât și internaționale, dezvoltându-mi skill-urile constant.

Adaptarea la fiecare modificare venită din partea Google, mi-a satisfăcut nevoia de diversitate, de aceea acum mă uit mereu cu interes la ce urmează mai departe. Mă bucur sa fac parte din Formula4 și să pot împărtăși din know-how-ul și entuziasmul meu față de SEO,” spune Florin Gîrtan, SEO Director Gun Media. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Gun Media

La Gun Media ajutam businessuri sa scaleze folosind eficient instrumente de marketing online in sistem performance: livram strategii si gestionam campanii complexe de Google Ads, YouTube Ads, Social Media... vezi detalii »

Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related