Gala Teachers' Film Festival 2010 va avea loc in cadrul Galei Internetics 10 ani

Castigatorii Teacher’s Film Festival 2010 vor fi aflati marti, 16 noiembrie, in cadrul Galei de Premiere Internetics 10 ani. In competita de anul acesta s-au inscris 12 agentii de publicitate cu 13 scurtmetraje. Filmuletele vor fi prezentate in cadrul Internetics HotSpot care va avea loc luni, 15 noiembrie.

Agentiile inscrise in competitie sunt:
- 23 Communications Ideas, cu 5 minute in Romania lui Johnny;
- Brandstalk, cu Gaura;
- Com Com (CAP, Headvertising, Gavrila si Asociatii), cu Trei agentii, un singur Craciun;
- Draft FCB, cu Dor de duca;
- Friends Advertising, cu Romania je t’aime;
- Gavrila si Asociatii, cu doua scurtmetraje: Theremin si Tractir;
- GMP, cu Coco pentru Romania;
- Hippos, cu ID Romania;
- MB Dragan, Azi despre maine;
- Propaganda, cu Decat doua scaune;
- Publicis, cu Meanwhile;
- Rusu+Bortun Brand Growers, cu Aleea Scriitorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related