Neuronii Tai vs. Seful Tau, Ficatul Tau vs. Deadline si Inima Ta vs. Buget

Vero si Cohn&Jansen organizeaza Gala Sanatate vs. Cariera
Invidios pe succesul extraordinar pe care il au luptele televizate in randul romanilor, shop-ul de creatie Cohn&Jansen s-a hotarat sa-si incerce norocul pe taramul auriu al showbiz-ului. Pentru a-si asigura un rating cat mai ridicat, organizatorii au ales pentru gala de lansare doi mari adversari. In coltul albastru, campionul absolut al vietii personale - Mr. Sanatate, iar in coltul rosu campionul en-titre si responsabilul pentru afirmarea sociala - Mr. Cariera.

Confruntarea crancena dintre cei doi luptatori are loc zilnic in mai toate locurile cu program, salariu, avansari sau ore suplimentare. Ce aduce nou shop-ul de creatie Cohn&Jansen este prezentarea in detaliu a acestui razboi pe diferitele lui fronturi. O seara nerecomadata cardiacilor va incepe cu lupta dintre Neuronii Tai vs. Seful Tau, va continua cu deja clasicul Ficatul Tau vs. Deadline iar tarziu in noapte arena va lua foc la aparitia celor doi gladiatori: Inima Ta vs. Buget! Maximus va fi uitat iar sala se va zgudui din temelii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related