Doi publicitari creeaza 5 colectii de haine pentru copii cu brandul BodyBebe

Doi parinti cu experienta de peste 10 ani in advertising au creat o serie de 5 colectii made in Romania pentru bebelusi pana in trei ani, informeaza un comunicat emis de scriptmedia. Mara Stoenescu si Octavian Giosanu au creat brandul romanesc BodyBebe sub numele caruia au fost realizate colectiile Rebel Tattoo, His & Hers, Pop Heart, Lullaby si Color Splash, disponibile in magazinul online bodybebe.ro. Lansarea brandului este promovata prin Social Media, relatii publice, virale, web bannere si distribuire de flyere (Fata, Baiat, Colectii) pe parcursul lunii septembrie.

Octavian Giosanu lucreaza in prezent ca Partener pentru 76studio (Bucuresti) dupa ce si-a inceput cariera ca Art Director la EURO RSCG (Bucuresti), a continuat ca Art Director (D’Arcy DMB & B, Bucuresti), Senior Art Director (Lowe & Partners, Bucuresti), Director de Creatie (Draft, Bucuresti), Director de Creatie (Lowe & Parteners, Bucuresti) si Partener (Mercenar Network, Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related