[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunile Viral, Site si Social media

[BestAds 2011] Etapa de nominalizari pentru sectiunile Viral, Site si Social media

Singurul festival online de publicitate din Romania, BestAds, a dat startul cele de-a saptea editii, in cadrul careia publicul poate vota reclamele preferate ale anului 2011. In prima etapa, cei care sunt pasionati de publicitate pot completa selectia realizata de IQads, cu lucrarile favorite din anul precedent, pe pagina de Facebook a IQads. Ulterior acestei etape, IQads va anunta listele finale ale nominalizarilor si va da start votului, pentru a stabili care sunt reclamele din 2011 ce ocupa primele locuri in preferintele romanilor.

Dupa ce am vazut care sunt nominalizarile pentru spot TV, print, coloana sonora si spot radio facute de juriul IQads, a venit momentul sa anuntam lucrarile din lista scurta pentru alte sectiuni: Viral, Site&microsite si Social Media. Pentru aceste categorii au fost alese 5, respectiv 10 si 11 lucrari, pe care le-am ordonat mai jos in ordinea alfabetica a brandurilor. Lucrarile au fost realizate de catre agentii romanesti de publicitate si au fost difuzate in premiera in 2011, adresandu-se publicului national. Membrii comunitatii IQads pot completa aceste liste cu preferintele lor pe pagina de Facebook a IQads, prin comentarii la posturile aferente fiecarei categorii, pana pe 19 februarie.

Viral

Site-uri si microsite-uri

BancPost - Trimite un bravo [G2]

Vezi site

BAT - Fabrica de contrafacere [Kaleidoscope]

Vezi site

BCR - Primul salariu [Kinecto]

Vezi site

Boromir - Imparte bucurii [Propaganda]

Vezi site

Tic Tac - Fresh comedy [HyperActive]

Vezi site

Kinder Suprise - Povestea Kinder Surprise [HyperActive]

Vezi site

SOROS - Istoria comunismului [Senior Interactive]

Vezi site

Timisoreana - Drumul Mingii [Green Pixel]

Vezi site

Rama - Prajituria [HyperActive]

Vezi site

Vodafone - Manager SRL [MRM Worldwide

Vezi site

Social media

Etapa finala a BestAds, care urmeaza inchiderii listei de nominalizari, se va desfasoara in perioada 20 februarie – 11 martie 2012, cand comunitatea pasionatilor de publicitate va fi invitata sa-si voteze lucrarile favorite din 2011. BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

BestAds este singurul festival online de publicitate din Romania, organizat de IQads inca din 2005. La BestAds voteaza cel mai mare juriu de festival, format din membrii activi ai comunitatii IQads, rezultand astfel topul celor mai indragite reclame romanesti ale anului care a trecut.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related