Hyperactive lanseaza astazi un nou site in cadrul platformei de comunicare Tic Tac Fresh Comedy

Hyperactive lanseaza astazi un nou site in cadrul platformei de comunicare Tic Tac Fresh Comedy

HyperActive continua platforma de comunicare Fresh Comedy creata in 2011 prin lansarea noului site freshcomx.ro ce isi propune sa ofere pastile zilnice de ras bazate pe benzi desenate create de ilustratori si de fanii Tic Tac, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris. Nu vor lipsi nici seriile de stand up comedy si spectacole de improvizatie, prezente de ceva vreme pe platforma Fresh Comedy. Proiectul se va derula pe parcusul unui an si va fi activat si instore.

Lansarea site-ului a demarat printr-o campanie de teasing pe site-ul  freshcomedy.ro, in cadrul careia una dintre pastilutele Tic Tac abia asteaptau sa iasa la iveala de dupa un zid de caramizi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related