Grapefruit "prescrie" un nou brand corporatist pentru HTP Medical

Cu un portofoliu impresionant de clienti din industria farmaceutica, Grapefruit "prescrie" cu succes, o data in plus, un nou brand corporatist pentru HTP Medical, companie romaneasca ce ofera echipamente si tehnologii medicale de inalta performanta pentru sectorul medical public si privat din Romania.

Auditul efectuat de Grapefruit in cursul anului 2005 a evidentiat necesitatea dezvoltarii unui nou brand corporatist, sustinut de o strategie coerenta de brand. Astfel, Integrine- noua subsidiara a HTP Medical, va reprezenta activitatile de planificare strategica, consultanta financiara, servicii de proiectare, lucrari de constructie si management de proiect, in vreme ce compania-mama se va concentra pe activitatea traditionala de furnizor de echipamente si tehnologii medicale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related