Gospodinele din fabrica, protagoniste in spotul semnat de Saatchi & Saatchi pentru pastele Arnos

Gospodinele din fabrica, protagoniste in spotul semnat de Saatchi & Saatchi pentru pastele Arnos

Saatchi & Saatchi semneaza campania de comunicare si repozitionare pentru Arnos, brandul de paste fainoase din Transilvania, intrat anul trecut in portofoliul Tymbark Maspex Romania, informeaza un comunicat de presa emis de Saatchi & Saatchi PR.

Campania urmareste procesul de fabricatie care respecta reteta traditionala a pastelor facute in casa, de unde si ideea sloganului "Ca facute-n casa". Promovarea, demarata la inceputul lunii septembrie, include un mix de canale de comunicare, printre care TV, radio, OOH si instore.

"Mancarea buna se gateste cu ingrediente ca la mama acasa" a fost conceptul prin intermediul caruia echipa Saatchi & Saatchi si-a propus sa redea personalitatea brandului. Astfel, scenariul include gospodine care lucreaza in mod real in cadrul fabricii si care cunosc ingredientele si procesul tehnologic pentru producerea pastelor Arnos. Campania de imagine se va desfasura la nivel regional, vizand cu precadere zona Transilvaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related