Remark Studio, premiata cu bronz pentru conceptul de packaging inscris la Pentawards 2013

Remark Studio, premiata cu bronz pentru conceptul de packaging inscris la Pentawards 2013

Agentia Remark Studio a fost premiata cu bronz in cadrul competitiei de design de ambalaj Pentawards 2013 pentru Rise & Shine, un concept de packaging pentru bautura energizanta creat de agentie pentru festival. Editia de anul acesta a Pentawards, desfasurata la Barcelona, a inregistrat 1400 de inscrieri din 49 de tari, iar printre castigatori de numara si Absolut, pentru cele 4 milioane de sticle unice, sau Budweiser, pentru dozele in forma de papion. Tot in cadrul editiei 2013, AMPRO Design a primit bronz pentru proiectul "981 for hot emergency", despre care am scris aici.

Ambalajul Rise & Shine recreeaza forma becurilor economice. Despre cum s-a ajuns la aceasta idee, Cristian Stancu (Manager, Remark Studio) spune: „Totul a plecat de la naming, am preferat folosirea unei expresii ce se regaseste in limbajul de zi cu zi al consumatorilor, echivalenta cu wake up, dar care sa transmita mai mult decat beneficii fizice. Forma a rezultat usor si astfel conceptul s-a conturat. Conceptul a fost realizat in-house si l-am inscris in competitie pentru a evalua potentialul nostru intr-un mediu international. Am incercat sa dezvoltam un ambalaj disruptive in categorie, care sa transmita in mod clar beneficiile unui astfel de produs.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related