Golin a comunicat listarea la bursa a Electrica

Golin a comunicat listarea la bursa a Electrica
Evenimentul care anunta listarea Electrica

Strategia de comunicare publica a privatizarii Electrica a fost dezvoltata si implementata de Golin. Agentia a asigurat un intreg spectru de activitati de PR, printre care s-au numarat si doua evenimente desfasurate simultan, unul la Bursa de Valori Bucuresti si unul la London Stock Exchange, care au marcat inceperea tranzactionarii actiunilor companiei. Privatizarea Electrica este prima privatizare realizata prin vanzarea pachetului majoritar de actiuni printr-o oferta publica initiala care a vizat listarea concomitenta pe bursa de la Londra si pe cea de la Bucuresti, informeaza un comunicat emis de Golin. Actiunea a dus la strangerea a 444,3 milioane euro in conturile Electrica, iar consortiul de listare care a asistat Electrica a fost format din Citigroup Global Markets, Raiffeisen Bank, Societe Generale, BRD, Swiss Capital, Musat & Asociatii si Paul Hastings. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related