We Singing Colors a lansat videoclipul piesei De Noi

We Singing Colors a lansat videoclipul piesei De Noi

Ți-ai imaginat vreodată că lași totul în urmă și pleci unde vezi cu ochii, fără gând de întoarcere? Că deodată te trezești plutind într-o mașină deasupra locurilor care păreau că te țin în loc de prea mulți ani?

Hai să intri în călătoria imaginară cu desprindere de la sol a celor de la We Singing Colors, prin cel mai  recent videoclip proaspăt lansat, pentru piesa De Noi. Este totodată primul videoclip regizat de Andrei Hațegan, jumătate din duo-ul bucureștean, lansat pe scena muzicală autohtonă în 2011. 

"De câțiva ani mă tot gândesc să mă ocup de regia unui videoclip și după mai multe încercări și colaborarări pe diverse scenarii la clipurile anterioare, acum chiar am reușit să duc treaba la capăt. Eu sunt fan locuri mișto prin care mă plimb, iar Roxana voia de mult ceva de studio, așa că am încercat să le împac pe ambele. Mulțumesc mult celor de mai jos, care au făcut să arate totul foarte bine și sper să mai urmeze multe de acum încolo", Andrei Hațegan. 

 

Echipa care a lucrat la videoclip:
Mihai Dragolea – camera / DOP
Dan Safta @thepostoffice - Edit
Stefania Grigorescu – Colorizare
Mihaela Mago – VFX Artist
Locație interior - @ALTstudio

Piesa De Noi a fost produsă, înregistrată, mixată și masterizată de Daniel Olteanu la Inspirat Studio.

Credit foto: Andrei Musat 

Credit foto: Alin Pandaru (@Pandutzu)

Următorul concert We Singing Colors va fi pe 18 septembrie în cadrul Wishfest, București.

Credit foto: @Wyxzen

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical autohton în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul piesei Good Days, Bad Days, care se aude de la primul album din 2014, Made of wool, made of Heavy Metal. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova, totul culminând cu al doilea album, Lone Learner, lansat în 2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related