Ciucas, berea autentica de la munte, este autentica si in blogosfera

Marca de bere Ciucas a relansat intr-un nou concept site-ul www.bereciucas.ro. Initial folosit ca suport pentru promovarea festivalului Montanfest organizat anual de Ciucas in zona Brasovului, site-ul a devenit acum un univers interactiv al brand-ului, menit a transmite intocmai spiritul Ciucas, prin intermediul comunicarii online. Conceptul este acela al unui blog in cadrul caruia cele doua personaje reprezentative ale marcii, Cerbul Cornel si Mitica, "gandesc problema" in stilul caracteristic Ciucas.

Site-ul a fost lansat sub forma unui blog intrucat Ciucas este mai mult decat o bere, este o marca ce aduce cu sine o adevarata atmosfera pe care doreste sa o impartaseasca, aceea de relaxare in natura, de evadare din cotidian in peisajul montan autentic. Asadar, prin intermediul blogului, consumatorii Ciucas sunt invitati sa traiasca aceasta atmosfera, sa o recreeze. Ceea ce isi propune Ciucas, cu sprijinul lui Cornel si al lui Mitica, alesi a fi vocea brand-ului si in mediul online, este sa formeze in timp o comunitate a iubitorilor de munte, de muzica autentica si de bere proaspata ca apa de izvor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related