The Practice castiga 3 premii la Romanian PR Award 2008

Dupa cele 3 premii castigate la editia de anul trecut a Romanian PR Award si cele 3 premii de la European SABRE Awards de anul acesta, se pare ca 3 este cifra magica pentru THE PRACTICE. La gala de aseara a Romanian PR Award, singura competitie de relatii publice din Romania, THE PRACTICE a urcat pe scena din nou de 3 ori, obtinand 3 premii.

Compania de consultanta in PR a intrat in finala cu 4 nominalizari: la categoria comunicare interna, la responsabilitate sociala, la ONG/societate civila si la categoria buget minus/creativitate plus.

Cele 3 premii sunt:

GOLDEN AWARD la categoria "Comunicare interna" pentru "Familia" - campania interna de rebranding a companiilor Domenia Credit, Motoractive Leasing si Estima Finance sub GE Money. Client - GE Money.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related